Cognac

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment cognac. Alle flessen hebben, tenzij anders aangegeven, een inhoudsmaat van 70CL.


 • Chateau Montifaud VS 70 CL €26,49
  Meer informatie

  Château Montifaud is een kleinschalig cognachuis dat cognac van grote klasse maakt. De VS cognac heeft een rijping van 4 tot 6 jaar en dat maakt hem geweldig in zijn soort. Prachtige aroma’s van eikenhout en thee-achtige tonen komen je tegemoet. De smaak heeft mooie fruittonen en is mooi zacht.


 • Chateau Montifaud VSOP 70 CL €33,99
  Meer informatie

  Deze VSOP Cognac van Château Montifaud is minimaal tussen de 8 en 10 jaar oud. Naast zijn gewone rijping laten zij deze cognac minimaal acht maanden rijpen op nieuw eikenhout om zo een unieke smaak te creëeren. Ze gebruiken 100% Ugni Blanc druiven uit de Petite Champagne.


 • Chateau Montifaud 10 year 70 CL €36,49
  Meer informatie

  Chateau Montifaud 10 Year heeft voor 12 maanden gerijpt in relatief jonge vaten. Vervolgens heeft de cognac gerijpt in volwassen vaten voor een periode van 10 jaar. Aroma’s van fruit en bloemen zijn sterk aanwezig met op de achtergrond wat vanille en eik. Een krachtige smaak is wat volgt. Pruimen en abrikoos maken de smaak en vanille geeft een fijne ronde smaak. De afdronk is intens en gemiddeld lang.


 • Chateau Montifaud Napoleon 70 CL €54,49
  Meer informatie

  Deze Napoleon Cognac van Château Montigfaud heeft een prachtige amber kleur wat mede komt door de 18 jaar rijping in oude eikenhouten vaten. Een heerlijke volle geur van bloemetjes en vanille maar ook de smaak is vol en boterzacht met droog fruit en pruimen. Dit alles komt samen met een volle lange afdronk.


 • Chateau Montifaud XO 70 CL €71,99
  Meer informatie

  Château Montifaud XO is een oude cognac die een rijping van minimaal 30 jaar op eiken vaten heeft gehad. Dit geeft de cognac krachtige aroma’s van cacao, rijp fruit en noten. Door gebruik te maken van alleen de beste druiven is de smaak subliem, zacht en rijk met tonen van vanille en gedroogd fruit.


 • Remy Martin VSOP 70 CL €39,99
  Meer informatie

  Remy Martin VSOP cognac is een blend, wat inhoudt dat deze expressie is samengesteld door verschillende distillaten met elkaar te combineren. In Remy Martin VSOP vind je verfijnde aroma’s terug die dit een cognac als geen ander maken. Schenk ‘m in en geniet van volle, rijke geuren van vanille, fruit, zoetigheden en een florale toets. In de mond komen tonen van rijp fruit en zoethout naar voren die elkaar in evenwicht houden. De afdronk is zacht, soepel en bijzonder complex.


 • Remy Martin 1738 Accord Royal 70 CL €59,99
  Meer informatie

  Deze 1738 is de nieuwste Cognac in de lijn van Remy Martin. Gerijpt in geblakerd eiken vaten is dit een hele zachte, fijne Cognac. Heerlijk puur maar doet het ook uitstekend in cocktails met citrus.


 • Remy Martin XO 70 CL €169,00
  Meer informatie

  Remy Martin XO is een ontzettend fraaie en smaakvolle creatie, waarin de kunde van de keldermeester pas echt tot uiting komt. Tot 400 verschillende eaux-de-vie worden tot in perfectie met elkaar geblend, totdat het juiste karakter verkregen wordt. De geur is fruitig en wordt aangevuld door zachte toetsen van bloemen. De smaak is rijk, waarbij sappig fruit, hazelnoten en kaneel elkaar harmonieus aanvullen. Dit gaat over naar een zijdezachte afdronk.


 • Camus Elegance VS 70 CL €28,99
  Meer informatie

  Camus VS Elegance is een zorgvuldig samengestelde blend op basis van verschillende eaux-de-vies die elkaar smaakvol aanvullen. Het karakter van deze cognac kenmerkt zich als delicaat, fruitig en floraal. De rijping op vaten van Frans eiken leidt tot soepele smaken en lichte invloeden van tannines die het fruitige en florale balanceren.


 • Frapin VS 70 CL €38,99
  Meer informatie

  Deze VS Cognac bevat distillaat dat andere Cognacs gebruiken in hun XO. Deze Grande Champagne Cognac laat Frapin langer ontwikkelen in de kelders dan gebruikelijk is bij bijvoorbeeld fine Champagne. Frapin VS ontwikkelt zich tot een Cognac met een weelderige lang aanhoudende geur en smaak.


 • Courvoisier VS 70 CL €25,99
  Meer informatie

  Courvoisier VS is een jonge, levendige blend van cognac waar je op uiteenlopende manieren van kunt genieten. De VS wordt samengesteld op basis van cognac van verschillende crus, waarbij de rijpingsduur tussen de drie en zeven jaar ligt. Fins Bois heeft hierbij het grootste aandeel, aangevuld met een gedeelte van Petite Champagne. Verwacht een fruitig profiel, waarin tevens toetsen van bloemen en eiken op te merken zijn.


 • Courvoisier VSOP 70 CL €34,99
  Meer informatie

  Courvoisier VSOP is elegant, complex en prachtig in balans met uitzonderlijke aroma’s van jasmijn, perzik en geroosterde amandelen. Serveer Courvoisier VSOP puur op kamertemperatuur of juist in een mix met frisdrank.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.