Tequila

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment tequila


 • Pueblo Tequila Silver 70CL €13,99
  Meer informatie

  Pueblo Tequila Silver is gemaakt voor iedereen die van de onderscheidende smaak van agave houdt zonder inmenging van andere smaken.


 • Sierra Silver 70CL €16,99
  Meer informatie

  De Sierra Tequila Silver, het lichtere broertje van de Gold-editie, is een kleurloze tequila met een duidelijk aroma van agave en alcohol. Het heeft dan ook een redelijk flinke ‘burn’ erin zitten. Dit is een goedkope tequila om mee te shotten of mixen!


 • Sauza Tequila Blanco 70CL €20,99
  Meer informatie

  Sauza Tequila Blanco is een zuivere en kruidige tequila met een mild karakter en prachtige tonen van peper en frisse citroen. Zijn milde, frisse smaak bevat tevens notities van net gekapt eikenhout en geeft de fijnproever van de tequila een warm gevoel mee.


 • Sauza Tequila Gold 70CL €23,99
  Meer informatie

  Sauza Gold is een niet gelagerde en dubbel gedistilleerde tequila, met toevoeging van caramel om de mooie gouden kleur en zachte smaak te geven. Deze jonge tequila krijgt zijn beroemde gouden kleur en zachte karakter door het gebruik van puur suikerriet en zuiver natuurlijke ingrediënten. Het is iets zoeter dan de witte tequila en overtreft elke andere gouden tequila, waardoor hij ideaal is voor gebruik in margarita’s, shots en cocktails.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.