Vieux

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment vieux


 • Dujardin Vieux Blauw 1 Liter €14,99
  Meer informatie

  Vieux behoeft eigenlijk geen introductie. Deze “Hollandse Cognac” (zo werd deze immers vroeger genoemd) heeft zich sinds de introductie een vaste plek verworven in menig huishouden. De drank met een vleugje Cognac, op smaak gebracht met natuurlijk ingrediënten, bezit Franse allure en is stijlvol. Sinds jaar en dag is Dujardin dé Vieux van Nederland. Dat is niet zo verwonderlijk als men bedenkt dat aan de introductie van Dujardin jaren van proberen, proeven en bij- sturen vooraf zijn gegaan. Het geheel eigen karakter van onze Vieux wordt in Dujardin onderstreept door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met recht is Dujardin daardoor de meest gekochte Vieux in Nederland.


 • De Kuyper Vieux 1 Liter €16,49
  Meer informatie

  De Kuyper Vieux wordt bereid met echte Franse Brandy en bezit daardoor een geheel eigen karakter en een natuurlijke volle smaak.


 • Hoppe Vieux 1 Liter €13,99
  Meer informatie

  Traditioneel bereid en rijk van smaak, perfect voor sfeervolle avonden met vrienden en familie. De subtiele tonen van Hoppe Vieux maken het tot zo een kwaliteitsproduct, tonen van karamel en anijs voegen net dat beetje extra toe wat ‘m zo mateloos populair maakt. Hoppe Vieux kan je puur of met ijs drinken, mixen met je favoriete frisdrank en er zijn zelfs cocktails mee te maken.


 • Legner 100% Fine 1 liter €12,49
  Meer informatie

  Legner Vieux Fine is een drank die met de grootste zorg en kunde is gemaakt. Een vieux met een elegante smaak en een zacht karakter die zich perfect laat mixen met uw favoriete frisdrank of koffie. Deze Nederlandse drank is erg goed te mixen door het fijne en zachte karakter, een topper die al jaren degelijkheid uitstraald en door velen geliefd is.


 • Arend Vieux 1 liter €10,99
  Meer informatie


 • Henkes Vieux 1 liter €14,99
  Meer informatie

  Prachtige volle en kwalitatief hoogwaardige Vieux. Duidelijke zoetheid en kenmerkend door zijn volle smaak. De Vieux wordt steeds vaker puur gedronken maar past ook perfect in een mix.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.