Wodka

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment wodka


 • Esbjaerg Vodka 100CL €15,49
  Meer informatie

  Esbjærg Vodka is bereid van een fijne tarwe-graanalcohol die over actieve houtskool wordt gefilterd. Hierdoor ontstaat een pure, bijzonder zachte smaak. Esbjærg heeft een alcoholpercentage van 40% wat deze wodka bij uitstek geschikt maakt om mee te mixen.


 • Smirnoff Vodka 70CL €13,99
  Meer informatie

  Smirnoff no. 21 wodka is de nummer één spirit wereldwijd op de wereldranglijst van premium dranken. Smirnoff no. 21 wodka heeft een lange historie in de productie van hoog kwalitatieve wodka waarbij gebruik wordt gemaakt van een uniek proces waarbij de wodka drie maal gedistilleerd wordt en maar liefst tien maal gefilterd op basis van houtskool. Door de 47 afzonderlijke kwaliteitscontroles levert dit unieke proces een uiterst pure wodka op.


 • Wyborowa Vodka 70CL €13,99
  Meer informatie

  Wyborowa is een authentieke Poolse Wodka die nog altijd in Polen wordt gedistilleerd van 100% rogge. De smaak van Wyborowa is intens op het gehemelte, zoet met een beetje prikkeling. Leuk om te weten: In 1927 was Wyborowa het eerste wodka merk dat wereldwijd werd geregistreerd.


 • Pravda Vodka 70CL €20,99
  Meer informatie

  Pravda Vodka is in 1743 voor het eerst in het zuiden van Polen, in het Bielsko-Biala district, geproduceerd. Pravda wordt via een uniek 5 stappenproces gedistilleerd, waardoor het zeer zacht van smaak is.


 • Absolut Vodka 70CL €16,99
  Meer informatie

  Wodka van excellente kwaliteit. Gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De beste winter tarwe en water uit eigen bron. Geen suikers toegevoegd.


 • Absolut Raspberri 70CL €19,99
  Meer informatie

  Wodka van excellente kwaliteit met de smaak van frambozen. Meest pure en natuurlijk wodka die er is. Gemaakt van Zweedse tarwe. Rijk en intens met het frisse en fruitige aroma van rijpe frambozen.


 • Absolut Lime 70CL €19,99
  Meer informatie

  Absolut Lime is een heerlijk verfrissende vodka! De vodka is erg zacht en zeer rijk van smaak, de limoen aroma’s zullen u zeker verrassen! De afdronk is soepel en fruitig. Mix de Absolut Lime eens met Spa rood en maak een heerlijk zomers drankje. Maak het geheel af met ijs en een limoentje!


 • Absolut Kurant 70CL €19,99
  Meer informatie

  Absolut Kurant is een vodka met een overheerlijke smaak van rijpe bosbessen. Deze typische Zweedse bessen geven deze wodka zijn fruitig karakter met een licht zure bite. Absolut Kurant zou in eerste instantie gedoopt worden tot Absolut Vinbär waarbij ‘vinbär’ het Zweedse woord is voor bosbes. Maar omdat de Engelse vertaling veel lijkt op wine bar hebben ze besloten dat kurant een beter omvattende naam zou zijn. Absolut wordt in tegenstelling tot andere “flavored vodka’s” uitsluitend gemaakt met natuurlijke producten, hier worden dan ook geen extra suikers aan toegevoegd.


 • Absolut Vanilia €19,99
  Meer informatie

  Wodka van excellente kwaliteit met de smaak van vanille. Meest pure en natuurlijk wodka die er is. Gemaakt van Zweedse tarwe. Rijk en robuust. Met kenmerken van vanille, butter scotch en met de smaak van pure chocolade.


 • Absolut Citron 70CL €19,99
  Meer informatie

  Absolut citron heeft een zacht en fris karakter met de fruitige aroma’s van citroen en limoen. Door zijn hoge kwaliteit wordt deze wodka graag gebruikt als basis voor diverse cocktails.


 • Zubrovka Bison Grass 70CL €18,49
  Meer informatie

  Een mooie vodka uit Polen. Gemaakt uit rogge en te herkennen aan de spriet Bizongras in de fles. Bizongras is naast de rogge waaruit hij gedistilleerd word dan ook een belangrijk ingredient bij het maken ervan. Rijk van smaak met diverse kruiden en vanilletonen.


 • Zoladkowa de Luxe 70CL €15,49
  Meer informatie

  Een bijzondere Poolse Wodka met neutrale maar uiterst zachte smaak. Deze Wodka is 6 keer gedistilleerd en daardoor uniek in zijn soort! Hij draag daarom ook de benaming “Czysta De Luxe”. De best verkopende Wodka in Polen.


 • Ciroc Vodka 70CL €29,99
  Meer informatie

  Cîroc gebruikt koude maceratie, koude fermentatie en koude processen die tot dusver enkel werden gehanteerd door de producenten van topwijnen. Hierdoor wordt de unieke frisheid verder bewaard en komt het fruitige karakter nog meer tot uiting. Zowel de Mauzac Blanc druiven als de Ugni Blanc druivenalcohol worden vier keer gedistilleerd alvorens ze worden gemengd. De vijfde en laatste distillatie vindt plaats in de familiedistilleerderij op het Franse platteland. Hier wordt Cîroc met de hand gemaakt in een traditionele koperen distilleerketel. De keteldistillatie geeft Cîroc zijn zachte textuur, maar het unieke gebruik van druiven en de koude fermentatie zijn de sleutel tot de merkbaar lichte, elegante en aromatische frisheid. De frisse, elegante en zachte smaak van Cîroc maakt dat deze perfect is voor stijlvolle martini’s en andere cocktails. Gemaakt van druiven is Cîroc ideal in cocktails met champagne.


 • Ciroc Redberry 70CL €31,99
  Meer informatie

  Vijf keer gedistilleerd om hoge kwaliteit te garanderen en op smaak gebracht met natuurlijke frambozen en aardbeien. Aardbei is prominter aanwezig dan de framboos, met een aangename zoetheid erin en hints van kruiden, bloemen die de originele Ciroc ook heeft.


 • Ciroc Coconut 70CL €29,99
  Meer informatie

  Cîroc Coconut Vodka wordt in tegenstelling tot de meeste vodka’s, gemaakt van druiven. Deze Cîroc Vodka wordt zelfs 5 keer gedistilleerd waardoor de vodka zeer puur van smaak is. Om tot de verfijnde kokos smaak te komen wordt de vodka vakkundig gemengd met kokosnoot en ander tropisch fruit. Hierdoor wordt een zijdeachtige vodka gecreëerd, welke een aroma heeft van vanille en kokosnoot. De smaak is daarentegen romig zoet, met hinten van tropisch fruit en kokos.


 • Ciroc Pineapple 70CL €30,99
  Meer informatie

  Cîroc Pineapple is de vijfde en meest gewaagde smaak vodka van het ultra premium merk. Cîroc Vodka wordt in tegenstelling tot de meeste vodka’s gemaakt van druiven en wordt zelfs 5 keer gedistilleerd, waardoor de vodka zeer puur van smaak is.


 • Ciroc Mango 70CL €31,99
  Meer informatie

  De Ciroc Mango is een lekkere zomerse Vodka met frisse Mango smaak. Zoals alle Vodka’s van Ciroc gedistilleerd uit druiven in plaats van uit graan en met recht een “ultra-premium” Vodka!


 • Ciroc Peach 70CL €31,49
  Meer informatie

  Ciroc Vodka Peach is een heerlijke Franse ultra- premium vodka. De speciaal geselecteerde perzikken zorgen voor een hele mooie ronde smaak. Bij het openen van de fles ruik je direct de heerlijke aroma’s van zongerijpte verse perzikken. In de mond is deze vodka ronduit verfrissend, de sappige perzik smaak gaat gepaard met hinten van boomgaard fruit. De zijdezachte afdronk maken deze perzik vodka helemaal compleet. Mix deze vodka eens met 7-up of mangosap!


 • Grey Goose 70CL €39,99
  Meer informatie

  De premium wodka Grey Goose wordt gemaakt in de beroemde Cognacstreek in West Frankrijk. De lange ervaring, kennis van Cognac vanuit de omgeving en de bijzondere visie op het maken van wodka, leiden tot een uitstekende wodka. Grey Goose staat niet voor niets bovenaan in de lijst van “World’s Best Tasting Vodka”. Elke stap in de productie draagt bij aan dit resultaat. Drink Grey Goose puur met ijs, of als ingrediënt in een lekkere cocktail.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.