Overige

 

Onderstaand vindt u een greep uit ons assortiment overige whisk(e)y’s.


 • Paul John Indian Single Malt Brilliance €47,99
  Meer informatie

  Paul John Brilliance wordt gemaakt door John Distilleries uit India. De gerst die gebruikt wordt voor deze whisky komt vanaf de voet van de Himalaya. Paul John Brilliance rijpt 3-5 jaar op bourbon vaten, waarna gebotteld wordt op ‘Cask Strenght’.


 • Milford Single Malt 18 years 70CL € 84,99
  Meer informatie

  De Milford Limited Edition 18 Years Old Single Malt Whisky is afkomstig van het Zuider eiland uit Nieuw-Zeeland. Oorspronkelijk gestookt door de Willowbank distilleerderij in Dunedin. Opgericht in 1968 door  de familie Wilson. Later kwam de ditilleerderij in handen van de firma Seagram die in 1991 de Nieuw Zeeland malt whisky op de markt bracht onder de naam Lammerlaw. Oorspronkelijk een peated whisky. De productie werd in 2000 stopgezet door Seagram en de voorraden en de distilleerderij werden verkocht. The  New-Zealand Single Malt Whisky Company heeft de resterende single malt voorraden veilig gesteld, deze rijpen nog steeds  in vaten. Het merk Milford is gecreerd om deze schone, limited edition, single malt te etaleren.


 • M&H Young Single Malt Triple Cask 70CL €36,99
  Meer informatie

  De in Tel Aviv, Israël gevestigde Milk & Honey Whisky Distillery begon in 2014 met de eerste distillatieronde. Inmiddels zijn de eerste single malt-whisky’s uitgebracht, en daarvóór kwamen er een aantal experimentele  spirit-bottelingen uit.


 • Black Velvet 100CL €20,99
  Meer informatie

  Black Velvet Canadian Whisky staat bekend om zijn zeer zachte smaak. Het hoge rogge gehalte en het unieke distillatieproces zorgen voor een heerlijke lichte en zoete whisky. Met de smaak van vanille, een beetje kaneel en granige rogge. En een afdronk die droog is met een lichte scherpte die snel verwijnt. Mmm, even een moment voor jezelf.


 • Nikka from the barrel 50CL €39,99
  Meer informatie

  Deze Japanse malt whisky wordt gemaakt door gerijpte malt whisky en graanwhisky te mengen en opnieuw in vaten te doen. Zo ontstaat er een rijke harmonie van verschillende whisky’s. From the barrel wordt direct gebotteld uit de nieuwe vaten.


 • Nikka Days 70CL €39,99
  Meer informatie

  Nikka Days is een subtiele blend die op basis van licht geturfde grain whisky’s vervaardigd wordt. De whisky die men hiervoor gebruikt is afkomstig van de Miyagikyo en Yoichi distilleerderijen. Nikka Days heeft een romige en toegankelijke geur met zachte florale en fruitige hints. De smaak doet denken aan een combinatie van graan, toffee, mout en noten. Dit gaat over naar een moutige en fruitige afdronk. Lekker om puur van te genieten, maar ook het proberen waard in een mix of cocktail.


 • Nikka Coffey Malt 70CL €67,49
  Meer informatie

  Nikka Coffey Malt is een whisky die gedestilleerd is van gemoute gerst . De geur kenmerkt zich door invloeden uit banaan, peer, rijstcake en vanille. De smaken van gedroogd fruit, rozijnen en maïs maken dit tot een complete, overheerlijke whisky. Tot slot de afdronk: deze is erg zoet. Karamel, kaneel en popcorn geven een idee van de zoetheid van de finish.


 • Hibiki Harmony Suntory 70CL €84,99
  Meer informatie

  Hibiki Japanese Harmony is een mix van Japanse mout- en graanwhisky’s van Yamazaki, Hakushu en Chita. Gepresenteerd in de 24-facettenfles van het merk die de Japanse seizoenen vertegenwoordigt. De verschillende whisky’s voor deze bijzondere blend zijn afkomstig uit 5 verschillende fustsoorten, waaronder Amerikaans witte eikenvaten, Sherryvaten en de speciale japanse „Mizunara“ eikenvaten. Deze laatste geeft de whisky een extra dimensie omwille zijn mooie vanilletonen.


 • Suntory the Chita 70CL €59,99
  Meer informatie

  Een mooie Japanse whisky met een rijping op 3 speciale vaten, te weten wijn, sherry en bourbon vaten. Tonen van hout, mint en honing.


 • Penderyn Legend 70CL €42,49
  Meer informatie

  Penderyn Legend is de nieuwe naam voor de Penderyn standaard botteling uit Wales. Deze whisky is gerijpt in ex-Bourbon vaten en heeft een lichte narijping gekregen in ex-Sherry vaten. Aroma’s van verse appels en citrus fruit met romige fudge en rozijnen. Een complexe, gebalanceerde en frisse whisky. Erg zacht van smaak en fris met gedroogd fruit. Een delicate en zoete whisky met een hint van een klein bittertje.

 
 

Staat uw soort er niet tussen neem dan contact met ons op.