Skip to main content

Over ons

Erwin van der Velden
Eigenaar

Bij Van der Velden Wijn en Gedistilleerd gaat het om 3 aspecten; Proef – ontdek – geniet. De Slijterij laat u graag kennismaken met voor u nog onbekende wijnen of distillaten. Op de proeftafel staan dan ook altijd meer dan 50 verschillende flessen open. Ontdek nieuwe producten uit landen en streken waar u tot op heden nog onbekend mee was en geniet thuis van de kwaliteit waar Van der Velden Wijn en Gedistilleerd garant voor staat.

“Met onze grote voorliefde voor Wijn en Whisky weten we altijd het juiste te adviseren”

Onze medewerkers

Erwin van der Velden

Eigenaar

Mijn naam is Erwin van der Velden, gelukkig getrouwd en vader van twee zonen. Sinds 2001 eigenaar van Van der Velden wijn & gedistilleerd. Met mijn grote voorliefde voor Wijn en Whisky weet ik altijd het juiste te adviseren.

Gina Crone-Harteman

Winkelmedewerkster

Mijn naam is Gina Crone-Harteman, 29 jaar, gelukkig getrouwd en net moeder van een zoontje. Werkzaam sinds 2020. Voor een goed wijnadvies kun je bij mij terecht! Ook ben ik altijd in voor een praatje, en één van de vaste gezichten hier in de winkel.

Hennie Linschoten

Winkelmedewerkster

Mijn naam is Hennie Linschoten, moeder van drie zonen en oma van twee kleindochters. Werkzaam sinds 2020. Na mijn pensioen wilde ik graag bezig en onder de mensen blijven en ben ik hier terecht gekomen. Voor een praatje en een brede glimlach ben je bij mij aan het juiste adres!

Ole Leeman

Winkelmedewerker

Mijn naam is Ole Leeman, enthousiast whisky- en wijndrinker/kenner. Bij Van der Velden Wijn & Gedistilleerd help ik u graag met een uitstekende, persoonlijke drankkeuze. Ook houd ik erg van koken en kan ik u helpen bij het uitzoeken van een passende wijn bij het eten.

Danique Vukman

Winkelmedewerkster

Mijn naam is Danique. Ik ben 29 jaar oud en ik werk sinds 2023 met plezier bij deze slijterij. Mijn kennis en interesse ligt voornamelijk bij wijn. Naast wijn is muziek een grote passie van mij.
In de winkel ben ik servicegericht en help ik de klant graag. Mijn doel is een iemand met het juiste product en daarbij een lach de deur uit zien gaan; maar nog belangrijker; tevreden terug zien komen.

Proeverij!

Wij organiseren met regelmaat leuke proeverijen van wijn, port, gedistilleerd of bier. Deze worden gehouden op een horeca locatie in Tiel maar kunnen indien gewenst bij u thuis gehouden worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: +31 344-614681 of info@slijterijvandervelden.nl.


Als slijterij staan we bekend om onze service, kennis en passie voor mooie dranken!

Als slijterij staan we bekend om onze service, kennis en passie voor mooie dranken!
ontdek

50 verschillende proef flessen

geniet

Samenwerking met internationale wijnhuizen

proef

proeverijen van wijn, gedistilleerd of bier

U kunt ons vinden in winkelcentrum Westlede

Gelegen in Tiel biedt Winkelcentrum Westlede een diversiteit van winkels in een nieuw overdekt winkelcentrum.

Kom je met de auto naar Winkelcentrum Westlede? Dan kan je gratis parkeren op het parkeerterrein. Er is ruime parkeergelegenheid!